Qui som

 

SINERGIES PEDAGÒGIQUES som un grup de persones compromeses en donar resposta a les necessitats dels diferents professionals i/o organitzacions tant de l'àmbit formal com social i empresarial. Per això, promovem i col·laborem en diferents iniciatives que busquin aquests aspectes:

 

1. Contribuir a la millora i actualització de la formació pedagògica dels diferents professionals de l'educació.

2. Realitzar recerques i projectes que contribueixin a la millora de la pràctica educativa.

3. Assessorar sobre aspectes i qüestions pedagògiques a les organitzacions i persones que desenvolupin iniciatives formatives.

4. Promoure iniciatives de col·laboració entre professionals i organitzacions dels diferents àmbits educatius.

El nostre equip

Alex Egea

Pedagog i màster en Educació per a la ciutadania i en valors. Membre del Programa d'Educació en Valors de l'ICE de la UB. Actualment em dedico a la formació i assessorament de professorat, educadors i educadores vinculades a entitats socials i a personal tècnic de l'administració sobre com aconseguir un educació crítica i transformadora. També participo en diferents recerques sobre joves, educació, participació i democràcia.

 

 

Elisabet Higueras

Educadora social, pedagoga i doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Membre del grup de recerca consolidat Migracom de la UAB i col·laboradora del grup de recerca consolidat Esbrina de la UB. Actualment exerceixo d'educadora social a serveis socials i de professora universitària a la UB, al Departament de didàctica i organització educativa (DOE). A més dels àmbits social i de formació superior, condueixo i participo en diferents iniciatives, projectes i recerques sobre TIC.

 

 

Nacho Jarne

Llicenciat en Pedagogia i màster en Recursos Humans per la Universitat de Barcelona. Compatibilitzo la meva tasca com a consultor de formació i recursos humans amb la meva tasca com a professor universitari en el Departament de didàctica i organització educativa (DOE). Especialista en temes relacionats amb el desenvolupament professional i la formació en habilitats empresarials, en els últims anys he publicat diverses obres sobre la utilització de l'audiiovisual com a estratègia educativa.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sinergies Pedagògiques