Formació que oferim

 

 

Aquesta formació té la finalitat d'ajudar al professorat de primària i secundària en la incorporació de les competències bàsiques en la pràctica docent. Així, la formació se centra en la reflexió sobre la pròpia pràctica per orientar cap a l'adquisició de millores didàctiques que permetin adequar les pràctiques docents a les demandes escolars i socials.

Clica aquí per a sol·licitar més informació.

 

 

 

 

Formació dirigida a professorat de primària i secundària on es presenten i es practiquen diferent metodologies actives per aconseguir l'assoliment de les competències de cada etapa educativa. Així, la formació es centra en que el professorat adquireixi els coneixements, eines i estratègies necessàries per portar a terme un enfocament didàctic i metodològic que fomenti la participació, l'autonomia i la regulació del procès d'aprenentatge per part de l'alumnat.

Clica aquí per a sol·licitar més informació.

 

 

 

 

Les eines 2.0 ens obren un ventall de possibilitats dins de l'àmbit educatiu que ajuden a desenvolupar de forma creativa l'aprenentatge significatiu. Actualment s'està desenvolupant la idea de flipped classroom o educació inversa, on per mitjà de les tecnologies podem fer propostes d'aprenentatge de forma ubiqua donant un gir als plantejaments educatius més tradicionals. Aquesta formació es centra en oferir de manera adaptada a les necessitats del professorat iniciar-se, actualitzar-se o aprofundir en l'ús de les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC).

Clica aquí per a sol·licitar més informació.

Torna enrere

Projectes

Recerca

Assessorament

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sinergies Pedagògiques